BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 29

  • 5 rum och kök
  • 110 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld

Beskrivning

Exklusiv och topprenoverad bostad med optimal planlösning! Äntligen har du möjligheten att köpa denna fantastiska bostad som ligger belägen på Henriksdalsberget. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City. I området finns en härlig och barnvänlig innergård, förskola, matbutik och restauranger. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen. Här har man gott om avhägngning och förvaring i form av inbyggda garderober och även golvvärme. Vidare in i bostaden kommer man till de härliga köket som är i toppskick. Vita skåpluckor och gott om arbets; samt förvaringsmöjligheter. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, inbyggd micro och ugn, spishäll samt diskmaskin och även vattenburen golvvärme. Här finns även gott om plats för stora middagsbjudningar för vänner och familj.

Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms enkelt större soffgrupper, tv-möbler samt matsalsmöblemang om så önskas. Den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj.

Bostaden har tre stora sovrum varav ett av dom är ett master bedroom. I samtliga sovrum får man enkelt plats med större säng och annat möblemang om så önskas.

Bostadens badrum är i toppskick med exklusiva materialval. Badrummet är utrustat med wc, golvvärme, dusch, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett gäst badrum med wc och handfat.

Bostaden disponeras som en 4a av den nuvarande ägaren.

 

- Toppmodern bostad med exklusiva materialval.

- Bostaden ligger i direkt närhet till förskola, skolor, matbutiker och kommunikationer in till city.

- Två badrum i toppskick.

- Stort och öppet kök med bra förvarings samt arbetsutrymmen.