BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 9F

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 12014
  • 2132
  • 2131
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostad i toppskick med en alldeles egen uteplats rakt i söder där det kan solas, grillas och umgås. Här bor du med en otroligt låg månadsavgift i direkt närhet till bussar dygnet runt som tar dig till City på ca 10min och naturen vid Nyckelviken. 

- Väldigt låg avgift
- Egen uteplats i soldränkt söderläge
- Toppskick, bara att flytta in
- Golvvärme i badrummet
- Stenkast från bussar till city dygnet runt
- Garageplats för 500 kr/mån
- Nyckelviken, badsjöar och strandpromenad gångavstånd från bostaden

När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med gott om plats för kläder och skor. Köket som sedan nås är stort och funktionellt för den matglade. Här kan du utan problem få plats med alla köksredskap och laga mat som den kock du är. Bra arbetsytor dessutom och möjlighet till ett bra sällskapsbord med 4-6 stolar. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, micro och köksfläkt. Vidare in nås badrummet med golvvärme, handfat, dusch och wc. Det är förberett för tvättmaskin i badrummet. Vardagsrummet delas med en sällskapsdel och en sovhörna. Plats finns för både en 140cm säng, byrå, soffa och tv-bänk. Från detta utrymme tar man sig ut till den magiska uteplatsen i söder. Spendera sommardagarna här med att sola eller kvällarna att grilla och umgås med vännerna. 

Bättre boende med både uteplats, fint skick och denna låga avgift kommer ni inte att hitta. Ett måste att se. Välkomna på visningen! 

Källarförråd ingår.