BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Maria

Krukmakargatan 31B

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 11262
  • 4113
  • 1832
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad etta invid Mariatorget och Zinkensdamm!

På lugn del av Krukmakargatan, i en vacker 30-tals fastighet ligger denna charmiga etta på femte våningen. Tack vare det höga läget i huset bor ni insynsskyddat och med utiskt över gården och takåsar. Två fönster med djupa nischer ger ett fint ljusinsläpp till hela lägenheten. Flertalet originaldetaljer såsom fiskbensparkett, takrosett, speglade dörrar samt generös takhöjd.

Lägenheten disponeras med ett luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, matbord samt en sovhörna. Välplanerat kök som rymmer mycket förvaring bakom mörka skåpsluckor. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Rymligt badrum med dusch, wc, spegel, handfat med kommod samt handduksvärmare. En inbyggd garderob i hallen ger goda förvaringsmöjligheter. I den inre hallen finns plats för en garderob eller byrå. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Här bor du på ett mycket lugnt men ändå centralt läge med Mariatorget och Zinkensdamms stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Nära till vackra parker såsom Tantolunden som bjuder på härliga promenad- och löpstråk längs vattnet samt Skinnarviksparken. Goda kommunikationer med både Zinkensdamms- och Mariatorgets tunnelbana samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig till Arlanda så ligger Södra Stations Pendeltåg i närheten. Runt knuten ligger bland annat populära caféet Fabrique om ni vill köpa hem färskt bröd, Mahalo, Häktet och de populära kvarterskrogarna Bar Hommage och Pane Vino.

- Ljus och välplanerad 30-tals lägenhet
- Stora fönsterpartier i fil med härlig utsikt mot gård och takåsar
- Högt i tak och välbevarad fiskbensparkett
- Charmiga detaljer från byggnadsåret
- Till lägenheten hör ett vindsförråd och gott om allmänna utrymmen
- Stabil förening med god ekonomi
- Beläget med närhet till både natur och nöjen direkt utanför porten
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer samt Mariatorgets t-bana nära!