BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Reimersholme

Reimersholmsgatan 57

  • 2 rum och kök
  • 71.5 kvm
  • Såld
  • 9759
  • 3204
  • 4576
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa tvåa på Reimersholme, med stor och inglasad balkong med sjöutsikt mot Liljeholmsvikens vatten. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med närhet till pulsen vid Hornstull, men ha naturen runt knuten.

Lägenheten disponeras med en trevlig och välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Separat kök med plats för stort matbord och fönster mot den fina innergården. Gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor samt bra arbetsytor tack vare två bänkskivor. köket är utrustat med spis, ugn, kolfilterfläkt samt fullstor kyl och frys.

Luftigt sovrum som även det vetter mot föreningens lugna innergård. I sovrummet ryms en dubbelsäng samt mycket förvaring. Stort vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt matbord om så önskas.

Från vardagsrummet når ni den stora balkongen med plats för sittplatser och planteringar. Då balkongen är inglasad nyttjas den gärna som ett extra rum även under de kallare månaderna.

Badrummet är utrustat med badkar, toalett, spegelskåp samt handfat med kommod. För den som önskar en trea, se gärna alternativ planskiss. Alla stora ändringar måste ansökas och godkännas av styrelsen.

Här har ni ett bekvämt boende med hiss i fastigheten. Föreningen har många bekvämligheter för sina boende som takterrass med milsvid utsikt, garageplatser, gästlägenhet och trevlig festlokal. Allt är mycket välskött och bra underhållet. Föreningen erbjuder dessutom lantlig charm med höns, kaniner och örtagård. I området finns mängder av fruktträd, bärbuskar och blomsterodlingar som sköts om av en föreningens egna trädgårdsmästare. Stor och stabil förening med god ekonomi.

Här bor du på Reimersholme, en mysig ö som erbjuder stränder och båtbryggor, kanotklubb, välskötta trädgårdsanläggningar med blommor och fruktträd, stora gräsytor för sol och bad. Barnvänlig ö med begränsad trafik samt roliga lekplatser och pulkabackar vintertid. På ca tio minuters promenad nås Hornstullsgallerian med stadspuls, shopping, spännande restauranger och caféer. För den som gillar motion finns trevliga promenad- och joggingstråk på Reimersholme, Långholmen och runt Årstaviken. Bra busskommunikationer med linjerna 54 och 66 utanför porten och vid Hornstull finns flera andra busslinjer tex 4:an samt Tunnelbanans röda linje.

Välkomna på visning!