BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 182, vån 4

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 16797
  • 2432
  • 4301
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, området och föreningen:
Attraktivt läge i huset med solig balkong och utsikt över trädtoppar! Planlösningen är väl genomtänkt med de två sovrummen i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med läget gör att ljuset flödar in vilket resulterar i ett ljust hem året runt.
Badrummet är rymligt och har bl.a härlig golvvärme och hallen är alldeles lagom stor med praktisk förvaring bakom stora spegeldörrar.

Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, fyra tvättstugor, övernattningslägenheter och garage. 

Cirka 5 min promenadväg bort nås Älvsjö torg och nya Älvsjöstaden med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer.
Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.
Området har också omtyckta förskolor- och skolor.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta i garderoben med skjutdörrar av spegelglas.
På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.

Sovrum 1
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt. Från fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på en underbar grönska under sommarhalvåret. Längs ena väggen finns tre garderober. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord.

Sovrum 2
Det andra sovrummet är även det ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla. På väggen pryder en fin tapet. Även härifrån har du samma trevliga utsikt över trädtoppar.

Badrum
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, dusch samt tvättmaskin och en arbetsbänk. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas.

Klädkammare 
Lite längre in i hallen finns den här klädkammaren som rymmer mycket i kläd- och prylväg. För de ting som inte får plats där så kommer källarförrådet till användning, som är beläget i grannföreningen Brf Tulpanträdet. 

Vardagsrum
Stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med utsikten resulterar i ett riktigt sällskapsrum, utan någon direkt insyn. Här finns utrymme för en soffa, bord, tv-möbel och förslagsvis en fåtölj.

Kök
Det smakfulla köket med vita släta luckor gör sig fint mot den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Köket har kyl/frys, diskmaskin, ugn, hällspis och fläkt. Intill fönsterpartiet får ett matbord plats. Fönsterpartier i två väderstreck gör köket ljust.

Balkong
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som verkligen blir till ett extrarum. Härifrån bjuds du på en härlig utsikt över omgivningarna som under sommarhalvåret står i full grönska. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas, speciellt med tanke på soltimmarna med sol från dag till sen kväll.