BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Sågargatan 14

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 13711
  • 2430
  • 5697
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad tvåa på Åsöberget!

Tidstypisk charm fås från originalgolv, takrosett, speglade dörrar samt fina fönsterdetaljer. Mycket bra planlösning som tar tillvara på ytan på bästa vis. Tack vare planlösningen med separat sovrum och bra förvaringsmöjligheter passar lägenheten utmärkt för såväl en som två personer.

Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, stort matbord samt extra möblemang. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum tar tillvara på ytan på bästa vis och gör att lägenheten är väldigt social. Vacker fiskbensparkett som löper vidare till köket och hallen.

I köket finns goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom ljus skåpsluckor. Köket är utrustat med spis med fyra plattor, fullstor diskmaskin, fläkt samt kyl och frys.

Separat sovrum med plats för 160-cm bred säng, sovrummet vetter mot en lugn innergård. På golvet ligger fina brädgolv.

Helkaklat och fräscht badrum som är utrustat med dusch, handfat med kommod, handdukstork samt wc. Det finns plats för en toppmatad tvättmaskin (ej förberett). 

Goda förvaringsmöjligheter tack vare två inbyggda garderober. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd.

Brf Oljan 31 är en stabil förening som bildades 1993. Föreningen äger marken och har endast 4234 kr i lån/kvm (enligt årsredovisning år 2018).

Lägenheten är belägen på lugna och trevliga Sågargatan i SoFo där Söders rika utbud av restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk finns utanför porten. Här har ni ca 5-15 minuter promenad till Nytorget, Medborgarplatsen, Vitabergsparken och Slussen. Ca 200 meter från lägenheten ligger Coop på Bondegatan och både buss 2 och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten. Det är nu också bestämt att den nya tunnelbanestationen Sofia kommer byggas vid Stigbergsparken, ca 2 minuter promenadavstånd från Sågargatan.


- Fina originaldetaljer bevarade från byggåret
- Välplanerade kvadratmeter
- Separat sovrum
- Lugn och populär gata, ett stenkast från Nytorget
- Nära till bra kommunikationer
- Välskött förening med god ekonomi