BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov- Björkhagen

Hässleholmsvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 9396
  • 4010
  • 3042
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Hässleholmsvägen 7!

På lugn återvändsgata finner ni denna fina hörntvåa med balkong i söderläge, här samsas originaldetaljer med genomtänkta och smakfulla renoveringar.

Lägenheten disponerar ett rymligt vardagsrum i trevligt hörnläge med gott om ljusinsläpp från två väderstreck. Gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang i vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni hemmets härliga balkong som vetter i söderläge, med gott om plats för sittplatser och planteringar. På golvet ligger Årstaparkett i original.

Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Köket har tidstypiska beslag samt luckor som är målade i en sober grön färg samt vitt liggande kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, kyl och frys. I köket ryms ett matbord för cirka 4-6 personer.

Separat sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord på båda sidorna. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare en garderobsvägg med skjutdörrar.

Rymligt badrum som är utrustat med badkar, toppmatad tvättmaskin, spegel, handfat med kommod samt wc. I den inre möblerbara hallen finns platsbyggda garderober som rymmer mycket förvaring.Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd och ett källarförråd.

Bo i lugna kvarter nära både T-bana, service och flera grönområden. Stabil, välskött och lågt belånad förening med låga avgifter. Nära både stadsdelen Björkhagen och i utkanten av Nacka naturreservat, finner ni detta underbara boende med direktkontakt med naturen. Bostaden har en genomtänkt planlösning med generösa fönsterytor vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett fantastiskt läge i Björkhagen.