BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norra Lännersta - Saltsjö-Boo

Vallvägen 7

  • 7 rum och kök
  • 162 kvm
  • Såld
  • 3499
  • 4959
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en rymlig villa på en lugn och lummig gata. Hemmet är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns hela fem bra sovrum - med möjlighet att sätta upp en vägg och få sex sovrum - och fina sociala ytor. Allt är väl omhändertaget, ljust och snyggt. 

Detta hem är beläget på en lugn villagata med en insynsskyddad solig trädgård i söder och väster. Trädgården är belägen lite över gatunivån vilket skapar en fin avskildhet. Framför den skyddade terrassen breder en gräsmatta med ut sig. Terrassen är skyddad av en spaljévägg med röda klätterrosor och klematis. I gräsmattan finns rododendron, paradisäppelträd och en låg björk.  Ett isolerat dubbelgarage och ett rejält förråd eller gästhus förenklar livet. Växthus uppmanar till att odla egna grönsaker.

Innanför ytterdörren välkomnas man av en trevlig stor hall. Kök, vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning. En altandörr och stora fönster leder ut till altanen utanför. Denna är delvis belägen under tak och har jättefin sol ända tills den går ner på kvällen.

På detta plan finns även två sovrum och ett snyggt badrum med dusch. Från tvättstugan har man utgång till till trädgården på södersidan av villan - ett bra ställa att hänga tvätt. En trappa upp möts man av ett mindre allrum. Runt detta är de tre sovrummen belägna. Ett av dem är mycket väl tilltaget och har braskamin och utgång till en balkong under tak. Detta rum kan med fördel användas som allrum eller master bedroom. Badrummet är snyggt helkaklat och har en rymlig bastu, dusch och ett takfönster för fint ljus. 

Båda badrummen är nyligen smakfullt renoverade. Vattenburen värme ger rimliga driftskostnader och villan är ansluten till öppet fiber.

Lännersta, eller Källvägsområdet som denna del även kallas, är ett omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort avstånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste dagis är Källans förskola och Bågens förskola. Det finns även flera omtyckta dagmammor i de närmsta kvarteren, bland annat en snett över gatan. Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-6 idag, men ska bli till åk 9), Myrsjöskolan (f-9) och Lännersta skola (f-6). 

På kort promenadavstånd finner du både Hemköp och Orminge Centrum med bl a butiker, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. 

Inom kort promenadavstånd så finns busshållplats på Värmdövägen som har täta turer direkt till Slussen på 15-20 min, dygnet runt.  Med bil når du Stockholms city på 15 min.