BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högbergsgatan 76 C, 3tr

  • 3.5 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 12993
  • 450
  • 11566
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor 3,5:a, möjlig 4:a, med en underbar inbyggd balkong med belysning och infravärme i södervänt läge med sol eftermiddag och kväll. Välplanerad ljus lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med ljus, stor matplats i ett burspråk som vetter ut mot en grönskande kulle. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver såsom fullstor diskmaskin, kyl & frys, micro samt spis med ugn och fläkt. Generös hall med god förvaring bakom garderobsvägg. Två rymliga sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch, badkar och tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats i torndelen. Från torndelen ser man hela vägen upp till Katarina Kyrka.

Brf Bergsgruvan Större 39 är en mycket välskött och stabil förening med god ekonomi bestående av 41 lägenheter, varav 40 lägenheter upplåts som bostadsrätter och 1 lägenhet upplåts som hyresrätt. Föreningen förfogar över 2 tvättstugor, cykelförråd en trevlig innergård samt förråd till alla lägenheter.

- Hörnlägenhet högt upp i huset
- Balkong i söderläge med eftermiddag- och kvällssol
- Stabil och välskött förening
- Lugnt, attraktivt läge nära Mariatorget och grönområden såsom Tantolunden och Årstaviken
- Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och busslinjer
- Rymligt förråd
- Möjlighet att göra ytterligare två sovrum

Varmt välkomna till ett högklassigt, välplanerat och påkostat boende på en lugn gata mitt på Södermalm! Var god kontakta mäklaren för mer information.