BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Utövägen 26

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 6901
  • 852
  • 2890
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk 3-4:a i markplan i absoluta toppskick, för att bara nämna något så ligger det vackra ek Palazzo Bianco från Kährs. Här bor du med hus/radhuskänsla med access till gräsyta framför balkongen. Bättre kan du inte bo om du vill lämna villan och komma närmare kommunikationer och service eller om familjen växt och ni behöver ett större boende. Livet kommer att bli så enkelt. Missa inte denna möjlighet. Kom och gör denna bostad till din!

Bostaden är i fint renoverat toppskick med två bra sovrum där ena kan delas av till två mindre. Här bor du med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och stora garderober. 

De två sovrummen är välplanerade för både större sängar och garderober och så finns det ett magiskt badrum med golvvärme som är utrustat med toalett och dusch och ett vackert badkar.  Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn, diskmaskin, fullstor kyl och frys. Naturlig matplats vid fönstret i köket för familjemiddagar

Fint påkostat klinker i hall och kök. I övriga rum ligger fint enstavs Kährs ek Palazzo Bianco. Vitmålade väggar och några få är tapetserade.  

Populär förening där det stora förrådet ligger i direkt anslutning till bostaden i trapphuset om ca 4 kvm. 

- Nyrenoverad från grunden
- Hus/Radhuskänsla med access till gräsytor framför balkongen
- Exklusiva material, påkostad renovering
- Badrum i TOPPSKICK, intyg finns
- Enkel att göra om till en perfekt 4 rok
- ca 4 kvm stort förråd i trapphuset någon meter från bostaden
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Lugn förening med bara stora lägenheter
- Billig parkering