BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre Kronors väg 35

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4061
  • 992
  • 2899
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 2.a med optimal planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. 

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens sovrum är mycket rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng samt förvaring. 

Badrummet är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

Varmt välkommen på visning!

 

- Exklusiv och toppmodern bostad.

- Stora spröjsade fönster

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar. 

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.