BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan- Birkastan

Rörstrandsgatan 25

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • 9.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Nyrenoverad 20-tals trea med balkong, på bästa läge i Birkastan!

Varmt välkomna till en av Vasastans bästa treor! Här bor du i en vacker 20-tals trea om 91 kvm med perfekt planlösning och flera välbevarade originaldetaljer. En genomtänkt och smakfull renovering av kök, badrum och ytskikt samsas med tidstypiska fönster, originalgolv, speglade dörrar, takrosetter samt generös takhöjd. En rymlig balkong som vetter i sydostligt läge mot föreningens lugna innergård samt fungerande öppen spis är pricken över i. Lägenheten är utrustad med såväl diskmaskin som tvättmaskin och torktumlare. Huset är beläget i populära Birkastan, på den lugna delen av Rörstrandsgatan.

Via trapporna eller rymlig hiss (som rymmer barnvagn) når ni lägenheten. Köket är smart placerat innanför den inre hallen och erbjuder gott om arbetsytor på köksbänken i carerramarmor samt förvaringsmöjligheter bakom blåa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och renoverades år 2018. Här finns plats för en matplats som utan problem rymmer 6-8 personer. På golvet ligger plankgolv som löper vidare i båda sovrummen samt i hallen. Tack vare en industriglasvägg intill sovrummet samt stor öppning mot vardagsrummet får ni in ljusinsläpp från två väderstreck till köket, och det upplevs ljust och luftigt.

Vidare in i lägenheten finner vi vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler. Hela lägenheten är målad i en smakfull grå färg som fint bryter av mot tak och snickerier i vitt. På golvet ligger fiskbensparkett.

Från vardagsrummet nås det ena sovrummet som är väl tilltaget och utan problem rymmer en större säng. Rummet passar perfekt som barnrum, hemmakontor eller gästrum.

Hemmets andra sovrum vetter mot föreningens lugna innergård, och har utgång till balkongen. Här ryms en dubbelsäng samt sängbord.

Badrummet nås från hallen och är i ett fräscht utförande med carerramarmor på golv samt väggar. Här inne återfinns dusch, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp samt wc. Intill badrummet, i en inbyggd garderob finns tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

God förvaring tack vare tre rymliga inbyggda garderober. Båda sovrummen rymmer garderober eller byrå om mer förvaring behövs. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Hemmets inre hall blir en förlängning av köket, här njuter ni framför den fungerande öppna spisen under vinterhalvåret.

Lägenheten har tillgång till en vackert belägen innergård som erbjuder cykelställ och sommartid erbjuder goda grillmöjligheter. Brf Fajansen är en mycket väl omhändertagen förening som äger marken, samt har goda lokalintäkter tack vare fem lokaler. Föreningen har 6 garageplatser i fastighetens källarvåning. Kölista tillämpas, just nu finns det en ledig plats och ingen står i kön (kontrollerat med styrelsen 20191127).

Här bor du i en av Vasastans bäst planerade treor på toppläge i Birkastan, varmt välkomna på visning!