BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Torg 4, 2/2 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 21348
  • 2020
  • 1855
Värdera din bostad

Beskrivning

Måste ses, fantastisk 3:a med exklusiva tillval och dubbla balkonger åt både öster och väster där du ser hela vägen ner mot det glittrande vattnet i Lännerstasundet! 

En av föreningens bästa 3:or i gavel högst upp som släpper in ett otroligt ljus med fönster i tre vädersträck mot öster, söder och väster. Väldigt tyst där du inte störs av grannar varken över eller bredvid dig. Ingen direkt insyn i bostaden och planlösningen är optimal och rikligt utrustat med tillval. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Här bor du med en vacker milsvid utsikt mot väster där solen färgsprakande går ner.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen, med praktisk klinker på golvet, som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som har en sjöglimt. Perfekt för avkoppling eller en måltid. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i exklusiv svart sten. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys i rostfritt stål, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och har välplanerade garderobsutrymmen och med ytterligare förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt västerläge med fin eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter och en grill. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Klädkammare är utrustad med praktiskt ELFA garderobssystem och även ett gavelfönster. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Luftig och välplanerad 3:a
- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp 
- Två stora balkonger med fin utsikt och sol hela dagen
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten
- Två restauranger finns i området och en glassbar
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen