BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 32, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 5884
  • 14590
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och perfekt planerad 4:a i bästa läge vid Liljeholmen. I denna lägenhet erbjuds generösa ytor, ljust parkettgolv i ek i samtliga rum, fina fönsterpartier samt balkong som erbjuder eftermiddagssol med utsikt mot sjön Trekanten. Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer! Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. Närhet till vackra grönområden och lekparker.

Vardagsrummet är ett rum gjort för umgänge med familj och vänner i öppen social planlösning till köket. Här finns generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd. Härifrån når man även den stora och soliga balkongen med eftermiddagssol. Under sommartid blir balkongen som ett extra rum, här ryms det både bord, sittgrupp och mycket mer än så.

Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom den öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och ugn.

Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaringsytor via en rymlig walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Det andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ett av dessa rum ligger en rymlig balkong (entréterrass) med sol från morgon till eftermiddag. Här kan man med fördel njuta av solen och den fria utsikten över takåsarna i Söderort.

Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod med matchande spegel, handdukstork samt dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.

Ett boende att trivas i året runt, föreningen sänkte avgiften med 15% i januari. I december 2017 samt augusti 2018 fick alla medlemmar dessutom en avgiftsfri månad. Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar.