BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 21, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 6701
  • 1714
  • 7725
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av garderober.

Vidare in i bostaden når man köket som är välplanerat och mycket fräscht. Här erbjuds goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret. 

Från hallen når man även det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt stor soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrumsfönstret har man även en fantastisk utsikt mot innerstan och Djurgården.

Bostaden har två sovrum. Ena sovrummet är ett masterbedroom som enkelt rymmer större säng och bra förvaring. Från sovrummet når man den härliga balkongen som ligger i perfekt solläge mot den grönskande innergården.  Balkongen rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Det andra sovrummet passar perfekt som ett barnrum/gästrum eller kontor.

Bostadens stora badrum är fräscht och är utrustat med wc, badkar, två handfat, tvättmaskin och fönster med ljuvlig utsikt. 

 

 - Helt insynsskyddad lägenhet 

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum.

- Renoverat kök som är fullt maskinellt utrustat med bra förvaring.

- Stort badrum med tvättmaskin.

- Vindsförråd i samma uppgång.

- Bilfri och mycket barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan, basketplan, flera grillplatser, pulkabacke och nyanlagt utegym. Utanför porten finns möjlighet till odling i av föreningen tillhandahållna odlingslådor.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, pizzeria, omtyckt sommarcafé med fantastiskt utsikt över Stockholm, kemtvätt och förskola.

- Bostaden är registrerad som en 2a i föreningen men disponeras som en 3a.