BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vegagatan 32

  • 3 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 6196
  • 5415
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Vegagatan 32!

I populära kvarter säljs nu en väldisponerad 30-talstrea med balkong i söderläge. Lägenheten ligger nära Tornparken på ett lugnt och centralt läge i hjärtat av Sundbyberg, runt hörnet finns utmärkta kommunikationer. Lägenheten har en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och skor. Väl tilltaget kök med modern utrustning och plats för stort matbord. Ljust vardagsrum tack vare burspråk, plats för stor soffgrupp och tillhörande möblemang. Två väldisponerade sovrum, gott om plats för stora sängar och extra möblemang. Rymligt badrum som är helkaklat, utrustat med tvättpelare och badkar. Balkongen med gott om plats för sittplatser och planteringar, vetter i soligt söderläge. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom tvättstuga samt lummig gård med grillmöjligheter. Föreningen har god ekonomi, belåningsgraden är 4291 kr/ kvm (enligt årsredovisning år 2018).

Här bor ni på en lugn gata vid Tornparken, i hjärtat av Sundbyberg med småstadskänsla och närhet till allt. Sundbyberg har ett levande utbud av restauranger och affärer och det är nära till sköna grönområden såsom Tornparken, Lötsjön, Råstasjön samt Ursviks motionsområde. Det finns mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana vid Duvbo och Sundbybergs Centrum, pendeltåg, bussar, tvärbana och fjärrtåg.

- Balkong i söderläge
- Stora väldisponerade rum
- Bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober
- Mysigt belägen vid Tornparken
- Endast ett par minuters promenad till T-bana & buss
- Nära till mataffär, Sundbybergs Centrum, Signalfabriken samt simhall