BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten-Hägerstensåsen

Riksdalervägen 7, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 783
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade 2:a om ca 63 kvm med balkong. Bostaden är centralt belägen vid Hägerstensåsens torg i en välskött förening med låga avgifter. Föreningen äger marken.

Det stora och luftiga vardagsrummet förgylls av en fantastiskt fin fiskbensparkett i original och ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som löper över en hel vägg. Andra fina originaldetaljer är vackra gammaldags element och den djupa fönsternischen med stenskiva som kan användas som en mysig läshörna eller bra yta för den som har gröna fingrar. I vardagsrummet finns det gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk, flertalet hyllor och för ett stort matbord med plats för stora sällskap som 8-10 personer. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen, där man kan njuta av förmiddagssolen med en kopp kaffe eller varför inte en trevlig middag?

Köket är stort och trevligt med ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Här finns det gott om förvaring i både över- och underskåp. Det erbjuds även ett skafferi och ett städskåp. Här ryms ett matbord med plats för ca 4-6 personer. Utrustning består av; ugn, spis, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och diverse sovrumsmöblemang. Även här finner ni flertalet rymliga inbyggda garderober i original.

Välkomnande rymlig hall med bra avhängningsytor samt mycket bra förvaring tack vare flertalet inbyggda garderober. Från hallen nås lägenhetens badrum som är helkaklat med badkar, wc, handfat med matchande spegel.  

Välskött förening med låga avgifter belägen mitt på Hägerstensåsen. Nära till T-bana (Hägerstensåsen), buss samt restauranger och övrig service. Hägerstensåsens tunnelbana tar dig in till söder på ca 8 minuter och in till city på ca 17 minuter. Ett stenkast till ICA som har öppet till 22.00 alla dagar. Kort promenad till Telefonplan med restauranger, gym mm. Gångavstånd till Mälaren med fina promenadstråk och badmöjligheter.