BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Ängsväg 6

  • 5 rum och kök
  • 139 kvm
  • Såld
  • 8169
  • 2726
  • 6289
Värdera din bostad

Beskrivning

Magiskt radhus. Måste upplevas på plats. Ett av områdets kanske bästa läge.

Dessa attraktiva och natursköna radhus har designats efter omgivningen för att snyggt smälta in och skapa en trivsam och rogivande omgivning. Inredningsarkitekterna har omsorgsfullt valt en tidlös stil för att det ska kunna leva länge med färgval och material. Hemmet går i ljusa behagliga färger såsom de ljusgrå målade väggarna, vita snickerierna, vitpigmenterade ekparketten och klinkerplattor med inspiration från jurakalksten. Badrummet har man valt att utsmycka i lite varmare naturliga toner såsom sandfärgade kakelplattor. Här bor du mellan hem och natur och mellan det moderna och eviga!

- Barnvänligt
- Motionsmöjligheter
- Nära till matbutik
- Nära till förskola och skola
- 3 sovrum, möjlighet att ha 5 sovrum
- Fantastiskt läge med granne med äng och natur

I bostaden välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaring och yta för familjens skor och ytterkläder. Badrummet på entréplan nås praktiskt direkt från hallen fullt utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in har du köket med en väldigt trevlig matplats för hela familjen. Köket är i korridor med ljusinsläpp från bägge sidor av bostaden så ljuset faller in fint från både öst och väst. Gott om arbetsytor och förvaring och ett extra plus är att du hela tiden kan umgås med familjen/vännerna i detta kök då det är mellan matplats och vardagsrum. Självklart är köket fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, diskmaskin och micro. Bänkskivan är polerad i ljus kompositsten. Längst in i bostaden har du ett fantastiskt vardagsrum för hela familjen. Detta utrymme kan till och med delas av för att få till ett sovrum precis nedanför trappen. Från vardagsrummet tar man sig ut till bostadens pärla, uteplatsen på baksidan i sydöst. Här har du både altan och en gräsmatta som vetter mot ett lugnt naturskönt område med en stor äng och naturreservat som närmsta granne. På bostadens egna gräsmatta finns ett stort isolerat förrådshus med plats för det mesta.

övervåningen i huset är bostadens lugna och privata del. Här har du tre fantastiska sovrum med gott om klädförvaring, plats för större säng och även skrivbord. Utanför ena sovrummet finns även en walk in closet. Det många familjer älskar med dessa bostäder är det extra allrummet på övervåningen. Detta allrum kan även göras om till ett stort sovrum. Badrum nummer två finns även på övreplan där man kan både duscha och gå på toaletten. Sist men inte minst en fantastisk vind med gott om förvaring.

I Tollareområdet finns idag flera förskolor och vid infarten till Tollareängen och Tollare 2:49 finns en helt ny högstadieskola. Tvärs över gatan ligger Johannes Petri förskola och skola. Förskolan har cirka 150 barn i åldrarna 1-5 är och skolan ca 600 elever, från förskoleklass till årskurs 9. Övriga skolor i närområdet är Lännersta förskola och skola i Saltsjö-Boo, med cirka 70 barn på förskolan och omkring 240 elever i skolan, från förskoleklass till årskurs 5 samt Björknässkolan i Eknäs, med F-9. Närmaste gymnasium ligger vid Nacka Forum, Nacka Gymnasium.