BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Eriksvik - Saltsjö-Boo

Abborrvägen 1C

  • 5 rum och kök
  • 114 kvm
  • Såld
  • 4751
  • 17585
Värdera din bostad

Beskrivning

Arkitektritade parhus med pool och fyra sovrum!

ENDAST TVÅ PARHUS KVAR!

I centralt läge, med närhet till både city och natur, byggs dessa moderna parhus. Projektet Abborren kommer att bestå av 6 parhus (3 byggnader) och tre studiohus med en mindre bostad i varje. Inflyttning kan ske redan från i början av maj 2020!  

Bostäderna är ritade av arkitekten Ingrid Reppen, vinnare av flera prestigefulla arkitekturpriser. Parhusen bjuder på 114 välplanerade kvadratmeter fördelat över två plan med fokus på rymd och ljus. Till varje parhus finner ni egen mindre trädgård och skyddade uteplatser. De nio bostadsrätterna har dessutom en gemensam härlig pool på ca 8 x 4 meter. Till varje bostad hör ett externt isolerat förråd om ca 5 kvm samt två parkeringsplatser. 

Invändigt bjuder entréplanet på öppna sociala ytor. Här är hela 2,9 meter tak i hela bottenplanet. Över vardagsrumsdelen är det dubbel takhöjd - öppet hela vägen upp till nock - ca 5,5 meter. Det, tillsammans med mycket stora fönsterpartier och stora takfönster, bidrar till den fantastiska rymdkänslan. 

Ett stilrent kök i grått från Marbodal ligger i öppen planlösning mot matplats- och vardagsrumsdelen. Två altandörrar och stora fönster leder ut mot trädgården. På golvet ligger genomgående en vitpigmenterad enstavig ekparkett och väggarna är genomgående vitmålade. Entréplanet bjuder också på ett stort sovrum med gott om förvaring samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter och badkar.

På det övre planet är tre sovrum belägna runt en hall öppen mot det stora centralrummet. Två av sovrummen är ca 11 kvm och ett är lite mindre på 7 kvm. Även här finns ett stiligt helkaklat badrum med dusch och takfönster. 

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende för barnfamiljen med flera bra skolor och förskolor strax intill. Men har också nära snabba bussar till city, vackra Aborrträsk, Eriksviksbadet och underbara promenadvägar utmed vattnet.

Att bo i bostadsrättsform är bekvämt och smidigt, samtidigt som du här har känslan av att bo i hus. Bostadsrättsköpare slipper betala kostnader för både pantbrev och lagfart. 

Fasta priser innebär först till kvarn. Vänligen gör din intresseanmälan ovan vid visningstiden. De som anmält intresse kommer att bli kontaktade i turordning för att välja bostad. Ett bindande upplåtelseavtal tecknas och betalning sker av tio procent handpenning inom en vecka efter att avtalet tecknas. Handpenningen står kvar på mäklarens klientmedelskonto fram till dess att tillträdet sker, som en trygghet för köparen.

Bostadsrättsnr, adress, pris

1: Abborrvägen 3B, 5 100 000 kr - SÅLD

2: Abborrvägen 3C, 5 200 000 kr  - SÅLD

3: Abborrvägen 1C,  5 200 000 kr

4: Abborrvägen 1B, 5 100 000 kr - SÅLD

5: Abborrvägen 1F, 5 000 000 kr

6. Abborrvägen 1E, 4 900 000 kr - SÅLD