BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Prästgårdsgränd 13, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 6926
  • 3634
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Här finns möjlighet att skapa ditt drömboende, i perfekt läge nära Älvsjö centrum! Högst upp i huset säljer nu föreningen en 2:a med balkong i härligt västerläge med sol från mitt på dagen till solens nedgång. Är ni beredda att kavla upp ärmarna kan ni skapa ett hem efter egna önskemål.

Lägenheten har ett attraktivt läge med ljusinsläpp från två håll. När ni kliver in i lägenheten möts ni först av en rymlig hall, sedan ett stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett bra sovrum, renoverat badrum där utrustningen består av wc, handfat med kommod och överskåp med spegel samt duschhörna och elektrisk handdukstork. Badrummet är dessutom förberett för tvättmaskin. Köket är utrustat med kyl och frys samt spis med fyra plattor och ugn. I köket finns  plats för 6 – 7 middagsgäster. I lägenheten finns också en klädkammare för bra förvaring. Lägenheten har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan sällskapsytorna och sovrummet.

Som boende här har man närhet till det mesta. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni också härliga Långsjöbadet som är ett kärt utflyktmål för de boende i området. Där plogas också upp en skridskobana vintertid då istjockleken tillåter.