BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmsgatan 9, 3 trp

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 5541
  • 7714
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva renoveringsobjekt i populär förening! Välkommen till denna blivande pärla med många spännande möjligheter att sätta sin egen prägel på boendets standard och finess. Lägenheten är idag disponerad med ett rum och ett kök med en rymlig hall med inbyggd klädkammare. Ett allrum med plats för säng, mindre soffgrupp och matbord. Stort fönster i nord-väst läge. Köket är rymligt och har gott om utrymme med förvaring och arbetsyta, även här ligger fönster mot nord-väst. Bevarade 30-tals detaljer och generös takhöjd.

Föreningen ska genomgå stambyte med start januari 2020 på Pipersgatan. Efter det går etappen vidare till Kungsholmsgatan 9 och 11 med preliminär start hösten 2020. För mer info se föreningens hemsida.

Lägenheten kräver omfattande renovering där ytskikt, kök och badrum kommer behöva åtgärdas. Stambytet med tillhörande badrumsrenovering kommer bekostas av föreningen vilket gör att du som köpare kan räkna bort kostnader för detta. Att notera är att badrummet idag är i mindre bra skick och för att duschen ska gå att använda fram till stambytet kommer blandare och dylikt behöva bytas.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en lägenhet med fantastiskt läge i en mycket populär förening. Lägenheten är sliten men med lite kärlek kommer det att bli en riktig pärla!

På Kungsholmsgatan bor du i ett attraktivt område. I närområdet finns ett fantastiskt utbud av restauranger och barer så som Mäster Anders, Spisa hos Helena, Saffran samt Joe and the Juice. Kungsholmstorg ligger endast några minuters promenad ifrån samt Kungsholms strands härliga promenadstråk längs vattnet vid Klara Sjö och Barnhusviken.

Nära till utmärkta kommunikationer med T-bana Rådhuset en minut från porten, T-centralen 10 minuters promenad bort samt flertalet busslinjer som tar dig till City, Södermalm och Vasastan.
Bostadsrättsföreningen Kungsklippan är Stockholms största bostadsrättsförening och består av 1031 lägenheter samt 47 lokaler. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen tillhandahåller bland annat fyra övernattningsrum, fem takterasser, cykelrum, grovsoprum samt fyra tvättstugor. De har även två gårdar med grillplats och utemöbler, utmärkt för varma sommardagar.

- Renoveringsobjekt i populär förening
- Utmärkta kommunikationer i området
- Nära till grönska och storstadspuls
- Tillgång till 5 takterasser i föreningen samt 4 gästlägenheter