BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Kabelverksgatan 20, vån 3

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 4.475.000 kr / Såld
  • 3819
  • 375
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart hem i gavelläge ut mot skogen och med balkong där kvällssolen ligger på. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Det gråa snygga köket har gott om skåpförvaring och plats för ett stort matbord. Garage i huset.

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. Alldeles lagom i storlek och med riktigt bra förvaring i garderoberna med skjutdörrar. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar med en fondtapet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stora fönster åt två håll. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, skrivbord, läsfåtölj och bokhyllor. Öppen planlösning mot köket, ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Ekparkett på golvet och begiemålade väggar. Snygg och praktisk platsbyggd tv-bänk/bokhylla.

Kök
Riktigt snyggt grått kök med goda arbetsytor och skåpförvaring. Köksutrustningen består av kyl, frys, mikro, ugn, induktionshäll och diskmaskin. En trevlig detalj är det lilla fönstret ovan diskbänken. Plats för matbord för sju personer.

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, mycket tack vare placeringen intill köket men också på grund av det soliga och fria läget. Under sommarhalvåret är balkongen helt inbäddad i grönska. Härifrån har du utsikt över bergknallar och skog. Plats finns för en utemöbel, grill och en massa växter.

Sovrum 1
Rofyllt och ljust sovrum med klädkammare med fönster. Gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ekparkett på golvet och blåmålade väggar.

Sovrum 2
Ett mindre sovrum perfekt som barnrum med plats för enkelsäng, garderob och skrivbord. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar.

Badrum
Stort och snyggt badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Badrumsutrustningen består av tvättställ med tillhörande underskåp, toalett samt dusch med glasväggar. I badrummet finns även tvättmaskin, torktumlare, en praktisk arbetsbänk och väggskåp.

Förråd
Ett förråd ingår i överlåtelsen.