BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Vivstavarvsvägen 163, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld

Beskrivning

I mysiga Stureby ligger denna exceptionellt välplanerade lägenhet i ett hus som är ritat av arkitekt Björn Hedval. Området är en del av Enskede som har varierad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus. Optimal planlösning när den är som allra bäst. Det finns en balkong med sydostläge och med fönster åt två väderstreck, upplevs bostaden väldigt ljus. Välbevarade och tidstypiska 50-tals detaljer finns det gott om.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar, välkomna gäster och placera lortiga skor i. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder via en hatthylla samt flertalet inbyggda garderober. Omgivande väggar är nymålade och på golvet ligger mörk klinker. 

Kök
Direkt till höger ligger det renoverade och trivsamma köket. Den platsbyggda soffan med tillhörande förvaring inbjuder till matlagningssällskap. Sober grå skåpinredning, vitt kakel och vackra arbetsbänkar av trä. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, kolfilterfläkt, diskmaskin, vinkyl samt kyl/frys. Omgivande väggar är vitmålade, på golvet ligger vitlaserad askparkett och i taket sitter spotlights. En charmig detalj som förhöjer karaktären i bostaden är den delvis framtagna tegelväggen. 

Vardagsrum
Rakt fram från hallen ligger det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och på golvet ligger vitlaserad askparkett. Från vardagsrummet finner du även utgången till balkongen som har ett sydostläge. 

Badrum
I angränsning till hallen ligger det helkaklade badrummet som har matchande grått klinkergolv. Det finns dusch, handfat med tillhörande underskåp, badrumsskåp, wc samt fönster. Precis utanför badrummet finns fem väggfasta garderober.

Sovrum
Lite avskilt i lägenheten, bredvid badrummet, ligger bostadens sovrum. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang efter behov. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i en rogivande djupblå nyans.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt vindsförråd samt en matkällare i entréplan.