BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkersberga

Skolvägen 11A

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 8861
  • 182
  • 1803
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Åkersberga, ett perfekt förstaboende nära skärgården och med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm. Högst upp i huset med gavelläge får du ett härligt ostört läge. 
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och kontorsplats alternativt större matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens insynsskyddade balkong med sol i princip hela dagen. Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. 
helkaklat badrum med dusch och badkar, toalett samt möjlighet till tvättmaskin.
Lägenheten disponerar även över generöst med förvaring i form av matkällare samt ett stort källarförråd.

Brf Yxan är en mycket trevlig förening med 45 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga med 3 maskiner, tumlare, torkskåp samt torkrum, en stor grön baksida, festlokal, samt gott om parkeringsmöjligheter.

- Balkong med underbart solläge hela dagen!
- Välskött förening med god ekonomi
- Nära till kommunikationer
- Högst upp i huset
- Rymligt källarförråd


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med skärgården som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med pendlingsavstånd till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.