BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 40

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Med ett utav områdets bästa lägen uppe på Tranebergs gröna höjder. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr under minuten, mer praktiskt läge får du leta efter. Med närhet till Alviks torg har du matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger inom sparsamt gångavstånd.
Dessutom finns förutom tunnelbanan även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att det finns bussar för lokala transporter.

Genomgående välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. Smart planerad hall med avhängning och förvaring. I anslutning till entrén finns lägenhetens badrum i helkaklad regi. Dusch med toalett och handfat med tillhörande spegel. Möjlighet att sätta in badrum alternativt tvättmaskin finns. Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp från två håll. Här kan du enkelt möblera med matbord,  förvaring, bokhyllor och TV-möbel samt större soffa. Dessutom får du plats med ett ordentligt matbord för ca 4-8 personer. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som ligger i ett sydväst läge med sol hela dagen. Här kan du ha en matgrupp och avnjuta kvällarna med en härlig solnedgång. Köket är välplanerat och utrustat med det du behöver. Kyl och frys, diskmaskin samt spis, ugn och fläkt. Ljusa härliga färger med vita skåpluckor, vitt kakel med matchande bänkskiva i ek. Gott om utrymme och förvaring med en matplats för två till fyra persoiner för frukost eller lunch. Dubbla sovrum med härligt ljusinsläpp tack vare gavelläge. Båda sovrummen erbjuder möjlighet till dubbelsäng samt förvaring och arbetsplats. Lägenheten har överlag gott om förvaring i originalgarderober.

Brf Grönskan är en välskött förening med ordnad ekonomi och en fastighet i mycket gott skick! Man har gjort ett flertal större renoveringar under senaste åren. En genomgående god planering och ett ansvarsfullt tänk har gjort att man idag är en stabil förening. Föreningen förfogar över en trevlig baksida med utemöbler och grill samt barnvagns- och cykelförråd. Tvättstugan är belägen i källaren och i mycket gott skick med tvättmaskin, tumlare samt torkskåp.

- Fräsch och charmig lägenhet i bra skick
- Underbar balkong med bästa solläge
- Välplanerad lägenhet
- Högt i tak
- Stabil förening
- Rymligt vindsförråd
- En minut till tunnelbanan
- Närhet till grönska och vatten

Varmt välkomna till en perfekt trea i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne!

Genomgående välplanerat och trivsamt boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm.
Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en välrustad fastighet.
Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11