BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Johan Skyttes väg 396

  • 4 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 7228
  • 4212
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Här väntar ett hem med både balkong och uteplats. Den inglasade balkongen är väl tilltagen i storlek, har utsikt över parken och ett läge som bjuder på sen eftermiddags/kvällssol. Uteplatsen nås från det största sovrummet och blir till den perfekta platsen för frukosten. 
Bostaden är ursprungligen en 3:a som nuvarande ägare låtit göra om till en 4:a. För den som hellre föredrar en 3:a går det enkelt att återställa de två väggarna. I vardagsrummet finns plats för en stor soffgrupp och ett matbord för 6-10 personer. Köket är både smakfullt och praktiskt med utformningen i vinkel. Badrummet ligger i anslutning till två av sovrummen och är utrustat med bl.a tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. I hallen finns gott om plats för ytterkläder och skor. 

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. 

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt lunchrestaurangen Rinos Bodega som är belägna på Svartlösavägen.

Balkong
Den som är växtintresserad kommer att älska den stora inglasade balkongen. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner, det perfekta stället för middagarna under sommarhalvåret. Inglasningen, som går att skjuta åt sidan, gör att balkongen går att nyttja större delen av året. Från balkongen har du en härlig utsikt över parken.

Vardagsrum - fokus på umgänge
Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och ett matbord för flera gäster. Från rummet har du en trevlig vy mot köket.

Smakfullt kök
Att köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor. Köket är praktiskt utformat i vinkel med gott om skåpförvaring. Köksluckorna är klassiskt vita och släta och bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan i sten. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll samt kyl och frys. Nuvarande ägare har delat av köket för att skapa ett tredje sovrum, för den som hellre önskar ett matrum går väggarna med enkla medel att återställa.

Sovrum 3
Det här fina sovrummet är i bra storlek och vetter mot balkongen. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord.

Sovrum 2
Bostadens största sovrum ligger i anslutning till den mysiga uteplatsen. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar.

Uteplats - självklar frukostplats under varma sommardagar
Här skiner härlig förmiddagssol, vilket gör uteplatsen till den perfekta frukostplatsen. Uteplatsen är stenbelagd och inramas av plank. Här finns utrymme för en cafégrupp och en massa krukväxter eller odlingslåda.

Sovrum 1
Det här sovrummet har utsikt över uteplatsen och har plats för en t.ex en säng och nattduksbord. 

Badrum 
Badrummet går i en sober färgskala med ett grått klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp med spegelskåp. En trevlig detalj är den härliga golvvärmen.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har plats för hatthylla, sittbänk och spegel. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring, t.ex städskåp och linneskåp. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer det externa förrådet till användning, det nås smidigt en våning ned med hissen eller trapporna. I hallen ligger ett praktiskt och snyggt klinker, övriga rum utom badrum pryds av en enhetlig parkett.