BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 67

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5353
  • 2671
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Attraktivt gavelläge och stor inglasad balkong!
På Sulvägen 67, i populära Brf Solberga Torg, finns det här fina hemmet med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. De stora fönsterpartierna i kombination med de sobra färgvalen gör hemmet riktigt ljust och trivsamt. Bostaden har ett underbart läge med fint ljusinsläpp och utsikt över bergknallar och trädtoppar. 

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym.
Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Balkong 
Det som utmärker det här hemmet är den stora inglasade balkongen som har ett underbart läge. Under sommarhalvåret är balkongen inbäddad i grönska och blir till en privat oas. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar från dag fram emot kvällen. Inglasningen gör att balkongen går att nyttja under större delen av året, glaspartierna går också att öppna upp varma dagar. 

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig planlösning med öppna sällskapsytor vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Gavelläget gör rummet riktigt ljust. Väggarna är målade i en snygg grå nyans. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med vita profilerade köksluckor som bryter av snyggt mot det mörkblåa kaklet. Från de stora fönsterpartierna har du utsikt över balkongen och det fina skogspartiet utanför. Här kan du duka upp ett matbord för många gäster vid kalas, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. 

Sovrum 2 
I anslutning till vardagsrummet är bostadens största sovrum beläget. Väggarna i sovrummet är målade i en sober och modern nyans. Längs ena väggen finns tre garderober. Rummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå.

Sovrum 1 
Det här sovrummet är målad i en härlig pastellig nyans. Rummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. 

Badrum 
Smakfullt badrum med härlig golvvärme och fönster. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch med vikbara väggar, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla, sittbänk och en byrå. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. Lite längre in i hallen finns en praktisk klädkammare.