BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.725.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 82 kvm med dubbla balkonger med fin utsikt över Stockholms inlopp och balkongläge i sydväst! Njut av solen på balkongerna från lunch tills den försvinner ner bakom vackra Djurgården.

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhänging och stor klädkammare intill för riktigt bra förvaring. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom som är väl tilltaget där man enkelt får plats med större säng och annat möblemang om så önskas. Från detta sovrum tar man sig ut på en av bostadens två balkonger. Här njuter du av solen från tidig eftermiddag till solnedgång och har fin utsikt mot vattnet och Djurgården.

Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. Här når man även bostadens andra balkong som löper längs lägenhetens vardagsrum. Här kan man njuta av solens sista strålar på kvällskvisten.

I anslutning ligger det stilrena köket som är fullt maskinellt utrustat. Intill vardagsrummet finns ytterligare ett rymligt sovrum som kan används som barnrum/gästrum samt kontor.

Badrummet är helkaklat med klinker och kakel i tilltalande färger. Här finns dusch med duschvägg i glas och takdusch. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten.

Hela bostaden har genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Till lägenheten hör även ett stort källarförråd som du smidigt når med hissen i trapphuset.

I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Kvarnholmen passar även familjer i alla åldrar när det finns förskolor, grundskola och gymnasium. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.