BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Utövägen 26, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 7395
  • 2488
Värdera din bostad

Beskrivning

Badrummen måste upplevas på plats!

Bostad för dig som är kräsen. Kvalitativa materialval i båda badrummen med Italiensk Pegaus Marmor och ett fantastiskt enstavs parkett i ek genomgående i hela bostaden. Otroligt välarbetad renovering. Missa inte denna pärla. Bostadens ogenerade läge och materialval måste upplevas på plats! Tilläggas bör också att ni bor granne med Orminges största och kanske trevligaste park, Centrala Parken. 

Områdets mest populära planlösning när det kommer till 4:a rok där man har tre stycken ordentliga och stora sovrum med plats för dubbelsängar, garderober och skrivbord. Ett mycket stort vardagsrum som är navet i bostaden. Här ifrån når man den härliga balkongen med fri utsikt. Köket är generöst med gott om förvaring och stora arbetsytor. Köket är fullt utrustat maskinellt med, diskmaskin, spis, ugn, köksfläkt, kyl och frys. En naturlig matplats invid fönster och den franska balkongen. Hela familjen får plats utan problem. Dessa 4:or i Orminge är också kända för sina goda förvaringsutrymmen. Det finns bra utrymme i varje enskilt sovrum, stor klädkammare som nås efter badrummet samt de goda garderobsutrymmen i hallen. Utanför entrédörren på samma våning som bostaden finns når ni lägenhetens generösa externa förråd. Här slipper ni gå ut och ner i en mörk och fuktig källare. På med tofflorna och hämta det ni behöver på några sekunder.

Två magiska badrum med materialval av högsta kvalitet. Bekvämt att ha tillgång till toalett och dusch i båda badrummen för att slippa trängseln på morgonen. I det ena badrummet finns tjusigt badkar på tassar och vägghängd wc-stol samt en kommod med spegelskåp ovan. I det andra badrummet har ni en duschhörna, tvättmaskin, vägghängd wc-stol och kommod med spegelskåp ovan. I taket sitter givetvis infällda LED-spotlights. På golvet ligger ett vackert Italienskt Pegaus Marmor i mörkare toner och på väggarna sitter samma marmor i ljusare toner. Komfortgolvvärme finns i båda badrummen och våtrumsintyg finns.

Genomgående påkostat enstavs parkett i ek i hela bostaden och vitmålade väggar samt tak. 

Populär förening där det stora förrådet ligger i direkt anslutning till bostaden i trapphuset om ca 4 kvm. 

- Nyrenoverade och väldigt påkostade badrum som är fullt utrustade! Våtrumsintyg finns.
- Italiensk Pegaus Marmor i badrummen på golv och väggar
- Insynsskyddad bostad med vackert ljusinsläpp
- Lugn och trivsam balkong med behaglig förmiddagssol.
- Optimal planlösning för den stora familjen
- ca 4 kvm stort förråd i trapphuset någon meter från bostaden
- Stenkast från Orminge Centrum
- Skolor och förskolor precis runt knuten
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Lugn förening med bara stora lägenheter
- Billig parkering