BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Östberga - Stureby

Tussmötevägen 300

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 7604
  • 869
  • 4284
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena lägenhet från 2009 belägen på gränsen till Stureby och med direkt närhet till hela Årstafältet. Här finner ni en påkostad och stilren lägenhet belägen med en suverän uteplats, grönskande omgivningar och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  

Suverän lägenhet med generösa rum, stor uteplats och ljusa färgval. När området kring lägenheten ner mot Årstafältet står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av bostäder, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Tussmötevägen och Årstafältet!

- stor uteplats
- utmärkt skick
- närhet kommunikationer
- barnvänligt
- välskött förening

Kök - njutning & umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor och en social köksö för umgänge. Köksutrustningen består fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, spis med häll och ugn, spisfläkt, samt inbyggd micro.  

Generös uteplats - suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På uteplatsen och grönskande omgivningar finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar, eller varför inte en liten studsmatta. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en fin atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket och utemiljön. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet har generösa fönsterytor och en rogivande stämning. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Det andra något mindre sovrummet har även det god plats för säng och skrivbord. 

Badrum
Utmärkt badrum för problemfria mornar, med dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av klädkammare. Inre hall med ingång till förråd på ca 4 kvm. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.