BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärholmen

Lammholmsbacken 127

  • 6 rum och kök
  • 114 kvm
  • Såld
  • 5011
  • 7470
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till områdets kanske bästa hus!
Med ett suveränt sydvästläge mot grönskande allmänning, allt i toppskick och modernt, 3 stora altaner att njuta på samt gräsytor för barnens lek - bara att flytta in direkt. Total yta hela fastigheten ca 194 kvm.

Till bostaden finns också en separat lägenhet för uthyrning, eller som tonårsrum, gästrum eller vad som passar just dig bäst. 

Inga problem med parkering för bilar - eget garage som skulle kunna rymma 2 bilar. På uppfarten plats för 3 bilar. Utöver detta finns ytterligare förråd. 

Detta är verkligen ett charmigt hus med allt klart för att flytta in! Det som verkligen sätter sin prägel på huset är läget mot allmänning och husets 3 altaner samt trädgård. Dessutom ett kök i absolut toppskick - arbetsytor som verkligen klarar av stora middagar, 3 moderna fina badrum, walk-in closet och 5 sovrum. Från vardagsrummet finns utgången till husets största altan och grönskande trädgård i bästa söderläge! En oas för avkoppling var själ och kropp verkligen kan njuta. Barnen kan leka i skogen precis utanför eller springa över till grannbarnen - ett område perfekt för barnfamilj! 

Varmt välkommen på visning till detta mycket fina och väldisponerade hus i utmärkt skick!

ENTRÉPLAN

*****
KÖK
Ett kök i absolut toppskick från 2010. Letar man efter ett kök med generösa arbetsytor har man hittat hem. Här finns plats för mästerkockens konster! Gott om arbetsytor som sagt, utmärkt med förvaring, kyl och frys i fullhöjd, micro och varmluftsugn, diskmaskin, häll. Fönster ut mot den gemytliga trädgården på framsidan och förstås altanen under tak.  

*****
SOVRUM 1, 2, 3
Tre rogivande sovrum, samtliga med fönster ut mot grönskande skog. Inbyggda garderober i två av rummen. Plats finns för ytterligare förvaring om så önskas. Trägolv och målade väggar. Perfekt med 3 sovrum på samma plan. 

*****
BADRUM
Ett modernt snyggt badrum från 2012 med massagedusch, handdukstork, wc, handfat, golvvärme samt spotlight. 

*****
ALTAN
På framsidan av huset finns en generös altan under tak, här kan man med fördel njuta av morgonsolen. Stora ytor så många får plats och man har verkligen en välkomnande och harmonisk plats för familj och vänner att trivas på. Finns även plats för barnens lek på liten gräsyta - studsmattan får självklart plats. 

*****
NEDRE PLAN
*****

LÄGENHET / SOVRUM 5
Till huset finns en mycket trivsam separat lägenhet (1a) med egen ingång från baksidan av huset. Eget kök, badrum med dusch, wc, handfat och ett rum med plats för ett litet möblemang. Generösa fönster ut mot trädgården. Detta är verkligen perfekt för uthyrning. Eller helt enkelt som ett extra gästlägenhet, sovrum eller vad som passar just dig bäst. Möjligheterna är många. 

*****
VARDAGSRUM 
Ett vardagsrum med fönster och altandörr ut mot trädgården och helt utan insyn. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Smakfull belysning med spotlight vilket det är i stora delar av huset. 

*****
SOVRUM 4
Ett utmärkt större sovrum på detta plan, även här med lugn fin utsikt mot grönskande omgivningar.

*****
BADRUM
Ett riktigt fint modernt badrum även på detta plan från 2012 med bubbelbadkar, golvvärme, spotlight, fin handfatskomod och wc. Sober inredning och valen av färgsättning. 

*****
UTEPLATS
En oas att njuta på i bästa söderläge. En grönskande idyll mot allmänning och i princip utan insyn, en symfoni av blommor, träd och härliga odlingar - perfekt för avkoppling och harmoni. 

*****
WALK-IN-CLOSET
En generös walk-in-closet var gott om plats och genomtänkt förvaring finns för familjen. Även här spotlight. 

*****
TVÄTTSTUGA / EXTRA ENTRÉ
En riktigt bra tvättstuga och kombinerad extra hall/entré, tvättmaskin och torktumlare från 2016 vilka lämnas. Spotlight i taket. Här kan regniga och blöta barn med fördel kliva in i huset. Gott om plats för avhängning och tork.