BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 11, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 7546
  • 3425
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostad i toppskick, då menar jag verkligen både materialvalen och utförandet! Här behöver du bara flytta in, kom och känn in denna pärla på plats! All el i hela lägenheten är omdragen och ny elcentral med jordfelsbrytare. Ni kommer som så många andra bli imponerade av planlösningen i dessa 32 kvadratare. 

Bostaden är väldigt välplanerad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du tre trappor upp i huset med hiss där du har utsikt mot ett luftigt och ljust västerläge. Tack vare bostadens höga läge får du in bra med dagsljus. Bostaden är i topp skick. 

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med garderob och klädkammare, plats för krokar/hatthylla och sen finns det även här ett städskåp. Vardagsrummet är perfekt planerat för en hörnsoffa, soffbord, tv-bänk och en matplats vid fönstret i anslutning till köket. Yteffektiv sovalkov med plats för en dubbelsäng samt nattduksbord. Välplanerat stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en induktionshäll med ugn, diskmaskin och en kyl/frys. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv som är utrustat med en wc, tvättställ och dusch. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

Fint ekparkettgolv i bostaden. Vitmålade väggar och tak. 

- All el i hela lägenheten är omdragen och ny elcentral med jordfelsbrytare.
- Ljus och yteffektiv 1,5:a
- Väldigt gott om klädförvaring
- Väldisponerad bostad
- Högt upp i huset, fint ljus
- Stabil förening och låg avgift
- Fantastiska bussförbindelser
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm