BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Råsunda

Förrådsgatan 4

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5423
  • 3954
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna underbart fina trea på bästa adress i hjärtat av Gamla Råsunda med optimerad planlösning och rymlig balkong med utsikt över taknockar och natur! Här bor du i attraktiva lugna kvarter med närhet till både pulsen i city, grönskande natur och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, vacker fiskbensparkett och andra ursprungsdetaljer samt en genomgående planlösning med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp i två väderstreck.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och stora fönsterpartier med utgång till lägenhetens pärla, den mysiga balkongen, som bjuder på underbar utsikt! Mellan vardagsrum och sovrum finns perfekt utrymme för matplats med plats för flera. Köket är stilrent med moderna vitvaror inkl diskmaskin, gott om förvaring samt arbetsyta. Lägenheten bjuder även på ett större harmoniskt sovrum med walk in closet, ett mindre rum som passar perfekt som arbetsrum/barnrum och ett imponerande badrum med stor dusch samt lyxen av tvättmaskin & torktumlare under vacker bänkskiva. Lamporna i badrummet ingår dock inte i köpet av lägenheten.

Denna pärla måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i populära Gamla Råsunda
- Toppfin och ljus med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp
- Luftig och välplanerad
- Nära till både city och vackra naturområden
- Härliga promenad/joggingstråk runt Golfängarna, Råstasjön och Lötsjön
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet
- Nordens största shoppinggalleria, Mall of Scandinavia, i närområdet