BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge

Storholmsvägen 380

  • 5 rum och kök
  • 158 kvm
  • Såld
  • 7030
  • 421
  • 4618
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfräscht och unikt utbyggt radhus i tre plan med loft med den optimala disponeringen för en familj som vill ha stora sällskapsytor. Kan ni tänka er att ni kan spela pingis eller varför inte ha ett biljardbord i vardagsrummet på nedre plan! Därutöver har ni ett av områdets bästa lägen med en altan från vardagsrum rakt mot väster i ett insynsskyddat läge. Detta hem måste upplevas på plats, ni kommer inte att bli besvikna!

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade radhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger bra till på gården med en insynsskyddad fasad i västerläge. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag med inredd vind. Här finner ni tre rymliga sovrum varav två med loft, kök i öppen planlösning mot vardagsrum med tillbyggt burspråk med fransk balkong samt takfönster i västerläge. Bostaden har genomgått en total makeover och är både tillbyggd och utbyggd och har välrenoverade badrum. Välkomna på visning!

Till bostaden hör ett garage.

ENTRÉPLAN

Uteplats Entré
Under säsong lummig och grönskande uteplats med morgonsol i österläge. Betongplattor. Stort förråd med möjlighet till förvaring av cyklar, redskap, trädgårdsmöbler mm.

Hall
Välkomnande hall med plats för klädavhängning i en öppen och praktisk hall. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Klinker på golv och vitmålade väggar. Städskåp samt kläd- och skoförvaring.

Kök med matplats
Rymligt och renoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Fullstor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, mikro samt fläkt. Fint mönstrat kakel, vita luckor och arbetsbänk i snygg laminat. Köksön är installerad med bra skåpförvaring och fantastiska arbetsytor. Naturlig plats för stort matbord i burspråk med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in. Golv i massiv ekplank och målade väggar.

Vardagsrum
Förlängt vardagsrum där balkongen nu blivit bostadsyta. Fantastiskt ljusinsläpp och goda sällskapsytor för soffgrupp, matsalsbord och trevlig läshörna med stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus både från vägg och tak. Golv i massiv ekplank, målade väggar. Vacker utsikt och ingen insyn. Skjutdörrar mellan kök och vardagsrum.

Badrum
Renoverat duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Mosaikgolv och helkaklade väggar. Vattenburen golvvärme.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1-3
3 st sovrum på detta plan med ett badrum. Master bedroom är generöst med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring i en garderobsvägg samt ett förråd. Barnrummen är perfekt planerade för en säng, garderob där bägge rummen har ett eget loft med takfönster, där man kan ha soffa och TV, datahörna eller säng. Detta är bostadens privata våningsplan. Genomgående snyggt laminatgolv och målade väggar i olika kulörer. 

Badrum
Påkostat och renoverat badrum med fin fondvägg med mosaik. Rymlig dusch, handfat och vägghängd wc. Fint klinker på golv och kaklade väggar. Golvvärme.

NEDRE PLAN

Allrum 
Stort och luftigt rum med plats för det mesta. Här kan man ha långbord för 20-30 personer, titta på tv, spela pingis eller varför inte ha ett biljardbord. Från detta utrymme kan man genom det vackra skjutdörrspartiet med fönster öppna upp helt mot den magiska altanen i ett insynsskyddat och lugnt västerläge. På altanen kan ni sola, grilla och ha trevliga sommarkvällar. Ekparkett med golvvärme och vitmålade väggar.

Tvättstuga
Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Nibe tvättbänk med bra förvaring samt wc. Garderobsvägg med väl tilltagna förvaringsutrymmen. Äldre skick på golv och kakel. 

Förråd/Klädkammare
Stort och rymligt förråd med plats för det mesta man kan behöva.