BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Godtemplarvägen 9

  • 3.5 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 8094
  • 6210
  • 2791
Värdera din bostad

Beskrivning

Yteffektiv 4 rok med fantastisk uteplats om 46 kvm mot attraktivt villaområde och fönster i tre vädersträck. 

Hemtrevlig och fantastiskt fin och välplanerad gavellägenhet om 4 rum och kök i populära Tollare. Bostaden har en magisk uteplats om 46 kvm med dubbla utgångar. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två ordentliga sovrum och ett mindre där två klädkammare har gjorts om till just ett sovrum med två små fönster. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar.  Uteplatsen ligger i vackert sydostligt läge mot attraktivt villaområde och är generös om 46 kvm med plats för bord med stolar, grill och någon avkopplingsmöbel och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin middag på i behaglig och lugn villamiljö. 

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och ljus bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två stora sovrum och ett mindre sovrum. I master bedroom finns gott om förvaring i den platsbyggda garderoben och här finns plats för en dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens uteplats som ligger i ett värmande söderläge. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt en större säng och annat möblemang. Det mindre sovrummet är ombyggt från två klädkammare/kontor till ett sovrum med två små gavelfönster. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar med dusch, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp 
- Stor terrass om 46 kvm mot lugnt villakvarter med sol från morgon till kväll 
- 3 st sovrum, går att göra om det lilla sovrummet till en klädkammare och ett kontor
- Till bostaden ingår ett källarförråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri, restaurang, Kennys gelato och badplatser finns i området
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen