BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden - Johanneshov

Kalmgatan 30, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 5020
  • 731
  • 1868
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk välplanerad och mycket fin tvåa högt upp i huset med en insynsskyddad balkong i sydväst med lummig och grönskande utsikt. Lägenheten har en mycket trevlig genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp från två håll. Dessutom möjlig mini-trea.

Välkomnande hall med plats för avhängning. Köket är platsbyggt med mörkblåa luckor och den allra mest tåliga bänkskiva i kvartskomposit som bryter av. Modernt och snyggt! Två härliga fönster som vetter ut med utsikt över Stockholm stad och här finns plats för matbord alternativt finns möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum eller arbetsrum vid behov.

Allrummet är spatiöst med plats för både soffgrupp, tv-möbler och annat. Förvaringsmöjligheter finns i form av inbyggda garderober. Utgång till den ljuvliga balkongen nås härifrån med plats för sittmöbler. Utsikten mot den lummiga grönskande baksidan är otrolig och här kan man njuta av eftermiddagssol fram till solnedgång. Dessutom helkaklat badrum med badkar!

Sist men inte minst ett sovrum som rymmer dubbelsäng och garderober, även här fönster som vetter mot föreningens bakgård och utan insyn.
Sammanfattningsvis en mycket fin planerad tvåa högt upp och insynsskyddad med balkong i sydväst. Föreningen är mycket stabil och har dessutom 2 st laddplatser finns precis vid husknuten. Installerade- och ägs av föreningen och bidrar dessutom med extra inkomster till Brf:ns kassa.

En otroligt fin och välplanerad tvåa på populär adress. Här bor man perfekt med närhet till kommunikationer som bussar, tvärbana och gröna linjens tunnelbanestation från Gullmarsplan och Skärmarbrink. Du tar dig lätt till fots till Södermalms citypuls och även Hammarby Sjöstad. 

- Balkong i sydväst utan insyn
- Vån 2 av 3
- Platsbyggt kök med kvartskomposit
- Möjlig mini-3a
- Rymligt sovrum 
- Helkaklat badrum
- Övernattningslägenhet i föreningen finns
- Källarförråd
- Laddplats i föreningen