BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Eriksvik

Enbacken 22C

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 2552
  • 5886
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Enbacken 22 C och denna välplanerade fyra i ett populärt och växande område, på en trivsam återvändsgata omgiven av pampiga villor, underbar natur och Baggensfjärden runt knuten, finns denna nyproducerade bostad om totalt 80 m² med uteplats, vattenburen golvvärme och påkostade material. Dessutom finns köpmöjlighet för juridisk person.

Lägenheten erbjuder ett stilfullt kök med påkostade vitvaror från Electrolux och bänkskiva i granit i en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar massor av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Här ryms både soffgrupp och matbord intill stora fönsterpartier i två väderstreck med en magnifik utsikt.

Tre stora sovrum i varierande storlekar, ett väl tilltaget och helkaklat badrum med optimala tvättmöjligheter och välkomnande entré med klinkergolv och dimbara spotlights (LED).

Därtill erbjuds stor uteplats i markplan, genomgående parkettgolv i ek med vattenburen golvvärme, ljust målade väggar och noga utvalt material.

Hög och modern standard, fin skärgårdsmiljö, närhet till buss som tar dig till Slussen och promenadavstånd till skola gör läget felfritt!