BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Rävsnäsvägen 34 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 6004
  • 2296
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt inredda och generösa lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Lägenheten är renoverad 2014, mycket välplanerad med stora ytor. Bara att flytta in och njuta i charmiga Örby slott.  

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat stambytt badrum och även ett kök i toppskick - verkligen en bostad i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Stort och trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och solens strålar under delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Tapetserade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum från 2008 med helkaklade väggar och golv i fina färger. Påkostad och verkligen sober inredning med mosaik i fond - modernt och fint helt enkelt! Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt badkar. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök från 2014 med fokus på matlagning. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl och frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2 
Två rofyllda sovrum utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns garderobsvägg i det ena. Ekparkett och tapetserade väggar.  

BALKONG
Med utgång från ena sovrummet och i anslutning till köket finns en utmärkt balkong under tak i bästa sydvästläge. Verkligen en plats att njuta på och med en värmare blir det verkligen ett extra rum under tidig vår och höst. 

HALL & GÄST-WC
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av tre garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Stambytt gäst-wc. 

TVÄTTSTUGA
I anslutning till badrummet finns en suverän egen tvättstuga med tvättmaskin från Mieletorktumlare och en tvättho. Här finns även ett städskåp. Det finns förstås också separat tvättstuga externt i anslutning till port 34 samt 64.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.