BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Brevvägen 6, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 280
  • 2429
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och trivsam gavellägenhet på två rum och kök fördelat på 40 kvm. Lägenheten som ligger högt upp i huset är yteffektiv och passar perfekt för singeln såväl som för paret. Hiss finns i fastigheten.

Vardagsrummet erbjuder ett generöst fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och skapar en god atmosfär. Här finns det plats för en rejäl soffa, TV-möbel och även en bra matplats för ca 4-6 personer om så önskas. I vardagsrummet finns det tre garderober som löser många förvaringsproblem.

Köket är funktionellt och välutrustat med vita köksluckor. Här finns det gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Köket har ett fint ljusinsläpp tack vare fönstret. Bänkdiskmaskin finns i köket.

Sovrummet ligger lugnt beläget och har gott om plats för större säng. Det bästa med sovrummet är de generösa fönsterpartier i två väderstreck.

Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaring tack vare garderober. I anslutning till hallen ligger det helkaklade och fräscha badrummet med dusch samt tvättmaskin med överskåp.

Varmt välkomna!