BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 19, Bv

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld

Beskrivning

Fin och bra placerad bostad i hörnläge uppe på en kulle, med gräs utanför balkongen i behagligt österläge. Bättre lägenhet i markplan är svårt att hitta. Planlösningen är också optimerad med fräscha ytskikt. Extra plus i kanten är att bostadsrättsföreningen Smaragden är en gammal och väldigt stabil förening! 

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två bra sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam planlösning med stora sällskapsytor. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Uppfräschat och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys samt ugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid fönstret för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt, behagligt och och ogenerat läge på en kulle åt öster. Balkongen är fullt möblerbar. Hallen har gått om förvaring i en stor garderobsvägg och praktisk klinker på golvet. 

Badrummet är i fint välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin med arbetsbänk ovan och hyllplan på väggen. Vitt handfat med spegel ovan med belysning, badkar med dusch. Wc och handdukstork finns också. Helkaklade väggar marmorerat i gråkulör och en ljus plastmatta. 

Bostaden har parkettgolv kombinerat med laminat i hall och kök och vitmålade väggar. Vitmålat tak. Till bostaden hör ett externt förråd som ligger i porten på ett bekvämt avstånd på samma våningsplan. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Fantastiskt balkongläge uppe på en kulle.
- Genomgående fräsch bostad
- En av Orminges attraktivaste storlekar, säljs inte så ofta
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fullt utrustad maskinellt
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer