BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Kabelverksgatan 32 5tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • 4.620.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena 4a på 95 kvm med en riktigt bra planlösning med två av sovrummen i ena delen av bostaden, samt masterbedroom med ingång från vardagsrummet. Lägenheten ligger i ambitiösa Älvsjöstaden, där ett helt nytt urbant område tar form precis intill Solbergaskogen. När Älvsjöstaden står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Älvsjöstaden!

Bostaden säljs på ritning! 
Inflytt möjlig 8 januari 2020. 

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VIDARE INFO!

Generellt om lägenheten
Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet med flertal extra tillval, se bifogad fil. Belägen 5 trappor upp i huset med en stor härlig balkong, tjusig utsikt och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Stor balkong där man har sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök från Vedum med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består dubbla rostfria kyl/frysar,  diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. Goda arbetsytor i silverfärgad bänkskiva med kakel ovanför.  

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum samtliga med generösa fönsterytor och en rogivande stämning. Sovrummen har bra förvaringsytor via fristående garderober eller garderobsavägg med skjutbara dörrar. Samtliga rum har vita målade väggar och ekparkettgolv. 

Dubbla badrum - Problemfria mornar!
Här får man två snygga badrum för problemfria mornar. Båda badrummen med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. 

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om plats för garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.