BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Folkskolegatan 3

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till Folkskolegatan 3!

Detta är lägenheten för er som letar efter den perfekta vindstrean med alla rätt, på bästa adress i Hornstull. Genomgående samsas vackra originaldetaljer med genomtänkta och smakfulla färg- och materialval. Lägenhetens kvadratmeter är välplanerade och bjuder in till sociala ytor mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring och ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Då huset är byggt i olika nivåer ligger halva lägenheten högst upp i huset, medan andra sidan ligger näst högst upp. Tack vare det höga läget samt charmiga vinklar och snedtak präglas lägenheten av trivsam vindskänsla.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats stor soffgrupp och matbord för större sällskap. Platsbyggt kök från byggfabriken med en stor bänkskiva i marmor passar perfekt för er som gillar matlagning. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket passar perfekt när vännerna kommer över. Njut av den rymliga terrassen med gott om plats för sittplatser och planteringar. Två väldisponerade rum som är väldigt tysta tack vare det höga läget i huset. Helkaklat badrum med badkar och golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter tack vare två inbyggda garderober. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och skoförvaring.

Här bor ni på lugna Folkskolegatan, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

- Stor terrass med utsikt över takåsar
- Vackra originaldetaljer
- Höga fönster med djupa nischer
- Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket
- Platsbyggt kök
- Två väldisponerade sovrum
- Helkaklat badrum med golvvärme
- Bra förvaringsmöjligheter
- Mysigt belägen nära Långholmen
- Endast ca fem minuters promenad till T-bana

Varmt välkomna på visning!