BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 51, 2,5 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 7819
  • 3923
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett stenkast från Fridhemsplan, på högt läge med hiss, finner vi denna fantastiska tjugotalspärla. I välhållen fastighet mot lugn gata bor vi här på 29 mycket väldisponerade kvadrat. De många och stora fönstren skänker fina ljusinsläpp till alla ytor, vilket förstärks ytterligare av den mycket generösa takhöjden. Här erbjuds ett inflyttningsklart boende, med separat sovdel, nyslipade originalgolv och ypperlig förvaring i form av två inbyggda garderober och två källarförråd! 

Ordentligt och fullt utrustat kök med diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys. Bra skåpsförvaring och plats för matlagning på bänkskiva i trä. Här möblerar man enkelt med ett större matbord invid fönstret. Den öppna planlösningen mot sällskapsrum skapar en social känsla, och skapar möjlighet att ha många vänner över på middag. Avskild sovdel med plats för 1,40 säng - här har vi dessutom smart inbyggd förvaring i form av utdragbara lådor.  Rymligt och stambytt badrum i ett fräscht utförande. 

Bra kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan som ligger i bostadens direkta närhet! Solid och välförvaltad HSB-förening med grönskande innergård!

- Social och välplanerad planlösning
- Stilrent renoverade ytor som skapar harmoni alltigenom
- Fullt utrustat kök i modernt utförande
- Avskild sovdel med plats för 1.40 säng
- Fina ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier
- Bevarade originaldetaljer så som genomgående nyslipade trägolv, speglade dörrar och generös takhöjd
- Bra förvaring i två inbyggda garderober
- Två källarförråd
- Hiss i huset
- Solid förening med låg avgift

Varmt välkomna på visning av denna fina 1,5a på Kungsholmen!