BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Bettnavägen 46 2tr

  • 1 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 3695
  • 2146
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga 1,5a med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Här möts man av ett modernt kök och badrum, ett rum med smart sovalkov, mycket bra förvaring, ekparkett och närhet till bussar utanför porten eller pendeltåget i Älvsjö 5 minuter bort. Lägenheten har en suverän alkov var säng smälter in perfekt med förvaring under, vill man skulle en avgränsande hylla, draperi eller kanske en vägg enkelt förvandla bostaden till en mini 2a - goda möjligheter med andra ord verkligen anpassa sitt boende till ett eget drömboende. Ett påkostat badrum från 2011 i absolut toppskick, ett kök med god plats för matbord och socialt häng. För en ännu mer social planlösning skulle man kunna öppna upp mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

Några minuter till flertal restauranger, affärer, gym och annan service - allt du behöver inom några minuters gångavstånd och mitt i Örbys grönskande lugna villaidyll. Lugn och harmoni men med närhet till staden puls 8 minuter bort med pendeltåget. Föreningens trädård utanför porten med utemöbler i bästa sydvästläge om man bara vill hänga och njuta i kvällssolen runt grillen

Välkommen på visning!

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. En suverän alkov var sängen smidigt placeras, dela av alkoven mot övriga delar av rummet och bostaden har funktionen av en mini 2a. Generösa fönster och fransk balkong vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Ekparkettgolv och målade väggar från 2019. Två inbyggda garderober. 

BADRUM
Snyggt renoverat badrum från 2011 med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.

KÖK
Ett fint och stilrent kök från 2011 med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var charm och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll samt en spisfläkt. 

HALL
En bra hall med goda avhängningsmöjligheter och även garderober. Ekparkett från 2011. 
Säkerhetsdörr. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör 2 förråd.