BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Torg 2

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 25945
  • 3420
  • 5604
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1:a i populära Tollare. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och rum. Från bostaden når du en stor och trevlig helt egen uteplats mot en lugn innergård åt ett soligt väster. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i tre garderober. Vidare in i bostaden når man bostadens rum som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord.  Uteplatsen är generös med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplings möblemang och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö. 

Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på den fina bänkskivan av vitpigmenterad massiv ek. Påkostade vitvaror från Husqvarna i sober vit design. Utrustningen inkluderar: induktionshäll, ugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord.

Stort och stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar . Badrummet är utrustat med wc, dusch med svängbara glasdörrar, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin kombinerat med torktumlare. 

Genomgående golv av matt ekparkett. 
Till bostaden ingår ett vindsförråd om ca 3-4 kvm

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.