BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5173
  • 1784
  • 1714
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en exklusiv och toppmodern lägenhet i eftertraktade projektet Arkaden. Här bor du i ett centralt läge på vån 10 med påkostad interiör, rymlig balkong samt stora fönsterpartier från golv till tak. Utsikten är minst sagt svårslagen!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning, stora fönster med generösa ljusinsläpp och exklusiva ytskikt. Här finner du nyproduktionens alla bekvämligheter med ett fräscht och modernt kök med inspiration från restaurangvärlden, perfekt utrymme för matplats, goda sällskapsytor, en avskild sovalkov, stor balkong, bra förvaringsmöjligheter genom flera integrerade garderober samt ett badrum med genomtänkta design- och materialval utrustat med takdusch och kombinerad tvättmaskin.

Högst upp i huset finner du en stor gemensam takterrass med utekök, grill och orangeri med oslagbar utsikt. Det finns även en övernattningslägenhet och en ateljé att hyra för nära och kära. Garage under huset som nås via hiss. Juridisk person ok!

Arkaden är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och låg avgift gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Exklusivt boende i högt läge, vån 10
- Juridiks person ok!
- Nyproducerad med påkostade tillval och ytskikt
- Breda golvtiljor i vitpigmenterad ek
- Reglerbar golvvärme
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fönster med goda ljusinsläpp
- Kök och badrum av bästa slag
- Integrerade vitvaror och köksmaskiner
- Genomtänkt planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Tillgång till en stor gemensam takterrass
- Låg avgift