BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Sofielundsplan 40, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 8138
  • 5000
  • 10215
Värdera din bostad

Beskrivning

Otroligt fin och ljus tvåa med modern öppen planlösning med vackra genomgående golv i vitlaserat massiv furu, målade väggar i grånyans samt ett yteffektivt kök med integrerade vitvaror i form av diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och kyl och frys med snygg och påkostad bänkskiva och stänkskydd i granit. Bra förvaringslösning med både över - och underskåp i kök med infällda spotlights. Tack vare de stora fönsterpartierna och den öppna planlösning känns det väldigt luftigt och rymligt. Härifrån nås även den mysiga balkongen i sydvästläge utan insyn.
Sovrummet är stort och även här med härligt fönsterparti med franskbalkong mot återvändsgata helt fri från insyn. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt garderober och byråer utan problem. Förvaringsmöjligheterna i lägenehten är väldigt bra, det finns platsbyggda garderober samt stor klädkammare i anslutning till hallen. Lägg därtill ett fräscht badrum med badkar. Det är framdraget för tvättmaskin och det finns en tvättmaskin som ingår om man hellre vill ha det istället för badkar.

Stabil förening med bra ekonomi och låg avgift endast två minuter från Blåsut tunnelbanestation.

- Öppen planlösning
- Vitlaserat massiv furugolv i hela lägenheten
- Renoverat kök med inbyggda vitvaror med granitbänkskiva samt stänkskydd i granit
- Smart-el i alla rum från Plejd
- Infällda spotlights i kök och i hall
- Balkong i sydväst
- Framdraget för tvättmaskin om man hellre vill ha det istället för badkaret som finns idag. Tvättmaskin finns och ingår.