BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 51, 3,5 tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4981
  • 13656
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning högt upp i välskött fastighet anno 1929. Belägen på en av Kungsholmens bästa adresser, precis intill Fridhemsplan med högt läge och helt fritt från insyn med utsikt mot grönska! Perfekt för paret eller den som önskar ett centralt boende.

Väl inne i lägenheten möts vi av en öppen och inbjudande yta där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp frän sydväst.

Köket har en perfekt öppen planlösning mot vardagsrummet, med komplett utrustning inkl. diskmaskin och social bardel. För matlagningsälskaren ges här fina arbetsytor och en stor gasspis! Goda sällskapsytor finns i vardagsrummet och badrummet är i ett fräscht utförande med plats för eventuell tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter finns i walk in-closet samt i två källarförråd. Sovrum med plats för 1.60 säng och förvaring i platsbyggda hyllor. I bostaden finns även plats för en kontorshörna, eller varför inte ett mindre bibliotek? 

Stabil och välskött HSB-förening med de stora renoveringarna genomförda, som även vunnit pris för sin stora och fina innegård. 

Den här pärlan måste upplevas på plats, varmt välkomna!