BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9C, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • 6.100.000 kr Föreslagen budstart!
  • 8096
  • 2448
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo i en lägenhet i Hammarby Sjöstad med 24 kvadratmeter stor terrass med utsikt mot Sofiakyrkan så har du kommit helt rätt. Lägenheten disponeras som en trerummare och här finner du både terrass och balkong med utsikt över takåsar. Lägenheten är på våning 5 av 6 och här har du ett oslagbart ljusinsläpp. Vad mer kan man önska sig?
Här får du dessutom en känsla av rymd tack vare den optimala planlösningen. Med detta optimala läge har du dessutom närhet till Gullmarsplan och Södermalm. Lägenheten är under uppbyggnad och tillträdet är tidigast 2020-01-22.
 
 

 

 

 

 


-Otrolig utsikt
-24 kvm terrass + vanlig balkong
-Våning 5/6
-Balkong i bästa läge
-Moderna materialval
-Lyxigt kök
-Barnvänligt område
-Otroligt ljusinsläpp
-Populär adress
-Detaljrik
-Goda kommunikationer
-Närhet till grönområden
-Din drömbostad
-Hammarbybacken
-Närhet till skola/förskola
-Öppna ytor
-Bra solläge
-Närhet till matbutiker

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Lägenhetsnummer 5-1502. Föreningen Brf Heliosparken 2.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.100.000 kr Föreslagen budstart!. Månadsavgift 3 682 kr. Andel i föreningen är 1.3671 %.

Driftskostnad

Totalt 583 kr/mån (7 000 kr/år) varav el 205 kr/mån, vatten/avlopp 208 kr/mån, försäkring 170 kr/mån. Beräknad enligt schablon på 3 boende i lägenheten.

Brf Heliosparken 2 - (769633-5756)

Adresser:
Virkesvägen 9A, B och C.

Antal lägenheter:
74 st fördelade på 3 trapphus. Samtliga är bostadsrätter.

Tomtareal:
3060 kvm
Innehas med äganderätt.

Garage:
37 garageplatser (Ca 1800kr/mån) och 2 MC-platser (Ca 500kr/mån).

Gemensamhetsanläggningar:
Garage, innergård, miljö/cykelrum.

Belåning:
13987kr/kvm

Områdesbeskrivning

Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med direkt närhet till både natur och vatten samt ett utvecklat miljötänk.

I området finns ett flertal caféer & restauranger och all tänkbar service som bl.a. post och bank, bibliotek, kyrka, skolor och flera dagis samt ett antal träningsanläggningar. I området finns också Ekbacken med ett av Stockholms finaste ekskogbestånd. Här finns även en stor lekplats för barn i alla åldrar. De närliggande strövområdena längs Hammarby- och Järla Sjö samt Nackareservatet ger obegränsade möjligheter till utflykter, joggingturer och cykling. För den skidintresserade ligger Hammarbybacken inom gångavstånd. Promenadavstånd till Sickla köpkvarter och även nära till Nacka forum köpcentrum. Sjöstaden har väl utbyggda kommunikationer. SL trafikerar området med busslinje 71, 74 samt nattbuss 96. Tvärbanan går från Sickla Udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. M/S Lotten trafikerar sjövägen över Hammarby Sjö över till Södermalm. (Norra sidan vid Tegelviksgatans slut, södra sidan vid Kölnagatan/Luma biblioteket). För er med bil ligger södra länken endast ett par minuter bort. Mer information om område och kommunikationer finns på www.hammarbysjostad.se