BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 70, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • 5.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning
Välkommen till denna fantastiska och optimalt planerade gavellägenhet med två balkonger, fungerande öppen spis och fönster i tre väderstreck. Bostaden har bevarad och framträdande funkiskaraktär med tidstypiska detaljer som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten och platsbyggda garderober i klassisk funktionalism. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum med högt i tak skapar en ljus och luftig atmosfär som bör upplevas på plats. Från bostaden har man tjusig utsikt över Årstaskogen med glimtar av Årstavikens båtar och med kända landmärken som Skrapan och Södertorn på Södermalm i bakgrunden. Här bor man i barnvänliga, mysiga och lugna kvarter med Årstaskogen direkt utanför knuten. Området är mycket populärt och läget kan inte vara bättre. Fina koloniområdet Dianelund och vackra Årstaviken med dess bryggor och badmöjligheter ligger ett par minuters gångväg bort. Underbar boendemiljö invid natur och vatten men ändå centralt med endast ca 10 minuters promenad över till Södermalms citypuls.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Fint vardagsrum med ljuvlig atmosfär som karaktäriseras av den öppna spisen, accessen till lägenhetens väl tilltagna hörnbalkong samt utblicken över Årstaskogen och dess djurliv. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge och stora middagar med familj och vänner.

Dubbla balkonger – Suddar ut gränsen mellan ute och inne
Lägenhetens dubbla balkonger gör att man slipper välja om man vill ha morgon- eller kvällssol. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren och solen från soluppgång till solnedgång. För den som önskar en radhuskänsla går balkongen mot Årstaskogen att öppna upp på ett relativt enkelt sätt. 

Tre sovrum – Rogivande och lugnt
Lägenheten har tre bra sovrum med god möblerbarhet. Två av sovrummen är modell större och har plats för såväl dubbelsäng, skrivbord som övrigt passande möblemang. För förvaring finns platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Från ett av dessa sovrum har man även utgång till en av balkongerna. Det tredje sovrummet har plats för både säng och övrigt passande möblemang och för förvaring finns en fristående garderob.

Kök – Hemtrevlig känsla
Hemtrevligt kök med matplats för 4 personer. Köket rustades delvis upp 2018 med nya köksluckor. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin spisfläkt (2018) samt en spis med tillhörande ugn (2018). Ljus stavmosaik ovan bänkytor.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns tre garderober med tillhörande överskåp. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och vackra grafitgråa klinkergolv som löper vidare in i lägenhetens kök. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Rymligt och snyggt
Rymligt badrum med ett fint fönster som ger behagligt ljusinsläpp, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin (2017), badkar, toalett, tvättställ samt ett badrumsskåp. 

Flexibilitet – Extra badrum
För den som önskar ett extra badrum för problemfria mornar finns möjligheten att på ett relativt enkelt sätt ordna detta, se förslag på alternativ planlösning. 

Förråd
Till lägenheten hör två bra källarförråd.